söndag 13 februari 2011

Tomten

Tomten är en kommunal tomt om 938 m2 och så mycket spår av skogen som låg här innan finns inte kvar, det skulle då isf vara de två sorgliga träd som står kvar på vår tomt.

 Kommunen höjer vägen EXTREMT mycket dessvärre. På markplaneringskontoret fick jag till slut redan på anledningen. De ville helt enkelt slippa bygga en pumpstation, och lösningen blev att höja hela området ca en meter.

Fiber kommer det bli i huset....trevligt =)



De två sorgliga träden som lämnats kvar. Nu måste vi söka tillstånd att få fälla dem.

2 kommentarer:

  1. Hej, kommer träden att vara ivägen för bygget? Annars tycker jag persoligen att det är trevligt att ha kvar lite grönt. När de väl är borta så är de borta och det tar låååång tid att få något nytt att växa upp. En tanke bara....lycka till med ert bygge.

    Magnus

    SvaraRadera
  2. Träden kommer inte vara i vägen för bygget, men då vi tvingas höja marknivån ca 1 1/2 meter är risken mycket stor att det kommer självdö. Dessutom är de ganska svårt skadade sedan kommunen fällt de övriga träden på området (vilket nog inte syns på bilderna). Men jag kan hålla med dem om att det hade varit snyggt om man kunnat behålla dem i gott skick =)

    SvaraRadera